TIETOSUOJAKAYTANTO

Lehti Maski pyrkii aina suojelemaan ja kunnioittamaan henkilökohtaisia oikeuksiasi

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että yksityisyytesi on suojattu. Jos pyydämme sinua antamaan tiettyjä yksilöitäviä tietoja käyttäessäsi tätä verkkosivustoa, näitä tietoja käytetään vain tämän tietosuojalausunnon mukaisesti.

Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain vähentämällä tai lisäämällä tämän sivun säännöksiä. Kaikki tähän tietosuojakäytäntöön liittyvät muutokset julkaistaan ​​nettisivuillamme tai muissa tiedotusvälineissämme. Sinun odotetaan tarkistavan tämä sivu säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Käyttämällä Lehti Maskin tarjoamia palveluita teidän katsotaan hyväksyneen tämän tietosuojakäytännön määräyksiin tehdyt muutokset.

Tämä käytäntö määrittää, mitkä henkilötietosi, joita keräämme, käsitellään. Lue seuraavat kohdat huolellisesti ymmärtääksesi henkilötietojasi koskevat ehdot ja miten käsittelemme näitä tietoja.

Tietoja, joita keräämme sinulta

Kuka tahansa voi käyttää, katsella ja tehdä tapahtumia Lehti Maskissa tarjoamalla erilaisia ​​tietoja, mukaan lukien muun muassa koko nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite, toimitusosoite, tilinumero, pankkikortti ja luottokorttitiedot: kortin numero, luotto ja sen voimassaoloaika.

Oletamme, että kaikkien edellä mainittujen nyt ja tulevaisuudessa antamien tietojen ja muutosten on oltava tarkkoja ja todenmukaisia. Jos antamasi tiedot ja muutokset osoittautuvat virheellisiksi, ilmoitamme täten, ettemme ole vastuussa mistään väärinkäytöksiin ja muutoksiin mahdollisesti liittyvistä seurauksista.

Käyttämällä Lehti Maskia sinun katsotaan hyväksyneen sivustomme käyttöehdot.

Tietojen käyttö

Käytämme sinua koskevia tietoja:

1. Tilausvahvistukseen

2. Tilauksen toimitukseen

3. Liittyen maksutapahtumaan

4. Ottaaksemme yhteyttä markkinointitutkimukseen tai Lehti Maskin verkkosivustojen kehittämiseen liittyen, jotta voimme jatkaa palveluidemme kehittämistä ja / tai täyttää pyyntösi Lehti Maskin tarjoamista tuotteista ja palveluista. Tätä varten otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse (sähköposti). Käytämme näitä tietoja myös räätälöidäksemme Lehti Maski -sivuston kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

5. Lähetämme sinulle säännöllisesti tietoa / tarjouksia sähköpostitse. jos Lehti Maski tarjoaa uusia tuotteita, erikoistarjouksia tai muita tietoja, joita saatat tarvita.

6. Keräämme kauppatietoja sinun ja meidän ja / tai liikekumppaneidemme välillä, mukaan lukien tiedot tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden käytöstä.

7. Sisäiset / hallinnolliset rekisterimme.

8. Voimme käyttää myös tietojasi ja sallia valittujen kolmansien osapuolten käyttää tietojasi antamaan tietoja kiinnostavista tuotteista ja palveluista. Me tai he tai voimme ottaa sinuun yhteyttä postitse tai puhelimitse.

Turvallisuus

Jotta voimme estää luvattoman pääsyn, ryhdymme tarvittaviin fyysisiin, sähköisiin ja hallinnollisiin menettelytapoihin liittyviin suojatoimenpiteisiin verkossa kerättyjen tietojesi suojaamiseksi.

Tietojen hallinta

Emme myy, levitä tai vuokraa henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille paitsi, jos Indonesian voimassa olevat lait edellyttävät niin tekemistä.

Voimme antaa henkilökohtaisia ​​tietoja, kun laki sitä vaatii tai uskomme, että tällainen toiminta on välttämätöntä (1) lain tai oikeudenkäynnin noudattamiseksi; (2) suojata ja puolustaa tekijänoikeuksiamme ja omaisuuttamme, (3) suojata verkkosivustomme väärinkäytöksiä tai (4) suojata henkilökohtaista tai omaisuuden turvallisuutta käyttäjiämme tai yleisöä vastaan ​​(voidaan tulkita niin, että jos annat vääriä tietoja tai teeskentelet olevasi muu henkilö, tietoja sinusta voidaan toimittaa osana tutkimusta).